Екстри при климатиците

В крак с новото, бързо променящо се време, ставаме все по – модерни, по – съвременни,с по – високи изисквания към всичко от заобикалящия ни свят – към сгради, улици, храни, услуги…и разбира се, към - техниката. Без нея не можем да си представим нашето съществуване дори за час. Естествено е и производителите на климатична техника да се стараят да изпреварят конкурентите си в бранша, като измислят все по – уникални екстри, с които да спечелят потребителите и да задоволяват разнообразните вкусови, стилни потребности и претенции, а дори и прищевки на клиентите. Като краен резултат новите климатици са качествени, икономични и ефективни уреди, нямащи нищо общо с остарелите модели от близкото минало.

Ето някои от по – съществените екстри при съвременните модели климатици. Започваме с външния им вид - красиви дизайнерски предложенията на марки и модели като:

DAIKIN EMURA

LT серията на FUJI – най-тънкия климатик – само 18см

Дизайнерските EF на MitsubishiElectric

Те са стилни и елегантни уреди с тънки и изчистени профили, с овални форми, отговарящи на съвременните модни линии и в синхрон с интериора на помещенията. Някои модели имат различни цветови решения и бляскави, огледални повърхности, а други са конструирани като картини или рамки за тях, идеално допълнение към всеки модерен дом или офис, задоволяващо и най – взискателните вкусове. Безспорно най – важно за всички е здравето ни, за него се грижи йонизацията, която осигурява чист и свеж въздух в помещението. Йонизираният въздух е препоръчителен при хора с оплаквания от преумора, безсъние, мигрена, нервни разстройства, дихателни и сърдечно – съдови заболявания. Важна е ролята на филтритейонизиращи, антибактериални, катехинови и други, защото те задържат всякакви прахообразни частици, вируси, бактерии, дим и неприятни миризми и осигуряват така нужния ни пречистен и безопасен въздух. Не може да подминем екстрата икономичност, която вече търсим във всеки електроуред, породена от постоянно повишаващите се цени на електричеството, промените в климата и нуждата от спестяване на енергия. Нашият съвет е да търсите и да инвестирате в професионална, енергоспестяваща и енергоефективна климатична техника, с икономичен режим на работа и измерване на консумираната енергия, тя ще ви спести бъдещи разходи по своята експлоатация и поддръжка. Препоръчваме ви новите модели на Hitachi – стил, лукс и надеждност! Друго, не по – малко важно е колко шум ще вдигат климатиците ви, попитайте за екстрата тих режим на работа/ниво 21 dB/ и безшумна работа на външното тяло като моделите на FujitsuGeneral . Разбира се екстри като сензор за присъствие, седмичен таймер, автоматичен рестарт, самопочистване и други, са създадени за вашето улеснение, лукс и комфорт при ползването на климатичната техника. Не на последно място е и наличието на дълъг гаранционен срок на уредите, на екстрите Безплатен монтаж и Безплатна доставка и естествено - промоционалните цени, от които си струва да се възползвате.


Сподели за Екстри при климатиците в Google+Сподели за Екстри при климатиците в Twitter