За нас

Импас-Клима ЕООД, климатици София, ЕИК: BG200327258

* гр.София Бул.Ситняково 51А тел.0885/783565 office@impas-klima.com

* гр.Плевен ул.Сан Стефано 21 тел.064/610068; 0878/610068 pleven@impas-klima.com

Създадохме Импас-Клима в началото на 2008г. “...И за кратко време фирмата успя да се наложи....” Дрън-дрън. Това ще го прочетете в някои други сайтове. Да се наложиш на пазара е дълъг и труден процес. Със всеки един обект и при всеки един клиент ние доказваме себе си и доброто име, което сме изградили и продължаваме да градим през годините. Да си професионалист, да работиш качествено и отговорно вече не е достатъчно. Ние заставаме открито пред клиента, не спестяваме и плюсовете и минусите от опита ни през годините за всеки един климатик. Опитваме се да разберем потребностите на всеки клиент, за да можем да предложим най-подходящия модел, да подберем оптималното качество на най-добрата цена за всеки джоб. При нас ще получите коректно отношение, професионална консултация, бързо и качествено обслужване. При нас ще купите това, от което имате нужда, а не това, което има за продаване. Защото сме професионалисти, а не “търговци на кашони”.

Непрекъснато, в стремежа си за развитие добавяме нови услуги, полезни за клиентите.

Днес можем да се похвалим със собствена складова и сервизна база. Това ни помага да поддържаме винаги постоянна наличност, за да бъдем максимално бързи и адекватни на Вашето търсене. Постоянно следим и актуализираме цените, за да бъдат те винаги конкурентни, в полза на Вас. При нас ще намерите климатици на промоция, можете да се възползвате от подарък Безплатен монтаж към по-атрактивните и най-продавани модели.

Разполагаме с офис-магазин на удобно място, с възможност за паркиране. Тук ще получите услугата, която търсите-разбиране на потребностите Ви и професионална консултация.

Имате възможност да платите с кредитни и дебитни карти, посредством инсталиран POS терминал; чрез системата за електронни разплащания E-Pay; можете да закупите климатик на изплащане по избрана от Вас схема на разсрочено плащане; или чрез програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома – REECL, където Импас-Клима е одобрен доставчик и изпълнител на проекти.

Можете да се възползвате от услугата Безплатен оглед преди покупка на климатик от нас, където на място ще уточним разположението на климатика, начина на монтаж и ще отговорим на това, което Ви интересува.

Предлагаме затворен цикъл от услуги – консултация, оглед, доставка, монтаж, профилактики, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка.

Персонала е висококвалифициран, с дългогодишен опит и мотивиран да даде най-доброто от себе си, за да остане клиента доволен от професионално свършена работа. Нямаме текучество на персонал, характерно за фирмите, които работят “на парче”, което ни дава самочувствие и гаранция за професионализъм.

Ще монтираме климатика внимателно, с най-добрите и качествени материали на пазара, за да гарантираме безупречната работа на климатика. Високото качество на монтажа е безусловно гарантирано. Коректното и качествено обслужване на климатика по време на гаранцията и след това – също. Ние осигуряваме бърза реакция при възникнал проблем. В повечето случаи отстраняваме проблема на място, веднага. Когато се налага демонтаж и обслужване в нашия сервиз-полагаме максимални усилия, за да може възможно в най-кратък срок да отремонтираме и инсталираме отново Вашият работещ климатик.

Разполагаме с необходимите сертификати, както и сме оторизирани дистрибутори и представители на най-известните марки качествени климатици. Имаме много изпълнени обекти, частни домове, офиси, магазини, държавни учреждения, в т.ч. държавни поръчки, които са атестат, че изпълняваме необходимите изисквания за тази дейност.

Ако сте попаднали на нашия сайт след препоръка от приятел или познат – това е нашата най-голяма гордост - доволните клиенти. Защото по-голяма реклама от това няма. Това ни мотивира и ни помага да се развиваме. Нашите клиенти са нашата визитка.

Ако сте ни намерили случайно или по интернет, и сте достигнали края на страницата – поздравления – Вие цените качеството, знаете какво търсите и внимателно подбирате на кого да се доверите. Приветстваме Ви и Ви очакваме. В наше лице намерихте доверен партньор, който ще откликне, когато имате нужда от него.