Климатици за зимата

Колкото и да не ни се иска – лятото си отиде. Очакват ни минусови температури. Разумно е да помислите с какво ще се отоплявате през задаващите се студове. Да прескочим вариантите дърва, въглища, газ и подобни – не си струва дори да ги обсъждаме и да минем направо на въпроса: Купихте ли си климатици и ако не сте – защо? Не чакайте последния момент, така няма да удължите лятото, нито ще отложите зимата. Само ще пропуснете възможността да се подсигурите за неизбежния студ. Струва си да инвестирате в нещо, което ще ви осигури комфорта и уюта у дома или в офиса, през лятото и през зимата. Във връзка с приетите Европейски директиви за енергоспестяване и въвеждане на нова, поетапна енергийна класификация на климатизатори до 2020 година, дори и да не искаме, старите, неефективни и неикономични уреди ще излязат от употреба. На пазара за бяла техника вече има голям избор от различни по вид, марки и цени климатици, както и варианти за тяхното закупуване, в зависимост от вашите желания и възможности. Бъдете в крак с времето, информирайте се за Програмата за кредитиране на енергийната ефективност,за предлаганите промоции, отстъпки, безплатни услуги ( като Безплатен оглед, Безплатна доставка и Безплатен монтаж сервизна поддръжка и профилактика и други, с които ще намалите разходите си по покупката ). Не бързайте да купувате най – евтините уреди, проучете кои са най – подходящи за вашето помещение, колко ще бъде месечният ви разход за електроенергия и каква гаранция, функции и екстри имат.

Ако сте решили да инвестирате в по-евтина климатична техника до 1000 лв, ви препоръчваме марките климатици  LG и GREE(изработени по лиценз и под наблюдението на Daikin)

За тези от вас, които са избрали климатици с цена до 2000 лв: Тук са най-масовите и често срещани марки, надеждни за отопление, с ниски нива на шум и отлични параметри. Препоръчваме марките Mitsubishi, General, Hitachi, Sharp, Daikin, Panasonic.

За истинските ценители на дългосрочни и ефективни инвестиции са климатиците над 2000лв - препоръчваме специалните дизайнерски модели климатици хиперинвертори на Mitsubishi и Daikin

 

За подготовката за зимата може би ще Ви заинтригуват и следните теми:

Какъв климатик за изберем?

Безплатен оглед при покупка на климатик

Най-продавани климатици

Промоции на климатици

 

Потърсете професионалната ни помощ и консултация на:

Телефон: 02/ 468 29 22; 0899 783 565; 0885 783 565 или

E-mail: office@impas-klima.com

Адрес на магазина ни в град София:бул.Ситняково 51А 

 

 

 


Сподели за Климатици за зимата в Google+Сподели за Климатици за зимата в Twitter