Климатици от Импас Клима, всичко за климатиците

Климатиците и климатичната техника, всичко за климатика

 
  Най-Добрите климатици! МЕСЕЦ НА DAIKIN
 


Специална промоция-само сега
  най-ниски цени на климатици Daikin
promocianaklimaticidaikin.png
 
 
ТОП ПРОМОЦИЯ ! НАЙ-ДОБРА ЦЕНА
 


  Климатик Hitachi RAK-35PPA за 80куб.м

Професионална серия с измерване на консумацията

  Цена с монтаж -1199лв

Hitachi RAK-50PPA/RAS-50WPA.jpg
ОСВЕН НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА КЛИМАТИЦИ, ВСИЧКИ КЛИЕНТИ ПРИ ПОКУПКА НА НОВ, ПОЛУЧАВАТ ПОДАРЪК-БЕЗПЛАТЕН ДЕМОНТАЖ НА СТАРИЯ КЛИМАТИК!

 

 Уважаеми клиенти, заповядайте в нашия магазин за климатици на бул.Ситняково 51А (срещу МОЛ Сердика). Има възможност за паркиране. Очакваме Ви!

Кредит Енергийна Ефективност! REECL-20% Импас-Клима е одобрен доставчик и изпълнител.

Най-продаваните климатици-TOP SELLERS!

Daikin. Най-добрите климатици само сега на уникални цени ! Специална промоция "Месец на климатици Daikin" . Голямо намаление. Качеството сега е достъпно, използвай момента!

Инверторни климатици Hitachi. Оптималното решение в средния ценови клас. Показания за моментна и месечна консумация, температура в помещението, седмичен таймер са само част от новостите. Промоционален подарък безплатен монтаж за RAK25PPA | RAK35PPA и RAK-50PPA.  Моделите са включени и в нашите Промо Пакети за допълнителна отстъпка.

Fujitsu General - Качество на Най-добра цена + подарък безплатен монтаж! : Последни налични ASHG12LEC с безплатен монтаж-1399лв. СОР-4.04. Най-новия модел-наличен на склад General ASHG12LMC.

Климатици Mitsubishi Electric - Най-високо качество и надеждност. До изчерпване на количествата. Моделите от 2013г на най-ниски цени.

След забраната от ЕС за нов внос, все още разполагаме в наличност с последни единични бройки конвенционални климатици на склад. Нови доставки няма да има. Ако търсите евтин климатик за охлаждане вижте наличността в момента , направете вашия избор и побързайте с поръчката.

Японски климатици Fuji Electric - качество на достъпна цена. За отопление и охлаждане клас А++ икономични,тихи, надеждни. Цени от 949лв.

Климатик на фокус - Инверторни климатици Sharp - с 5 години пълна гаранция! Надежден и икономичен климатик за отопление и охлаждане само за 969лв с безплатен монтаж Sharp AY-X09PSR

Климатици Panasonic Malaysia - Най-новия модел на Panasonic за 2013г. CS/CU-E12PKE - с безплатен монтаж! Нови функции и повече екстри.

Климатици Toshiba на цени от 1099лв! Безшумни и икономични инверторни климатици Тошиба

При покупка на ДВА КЛИМАТИКА не пропускайте да се възползвате от нашите ПРОМО ПАКЕТИ - спестявате над 300 лева!

Климатици KITANO - Бюджетното решение при инверторните климатици. Йонизатор, фотокаталитичен филтър, компресори на Toshiba и Daikin, Клас А/А. Премиум серия Arare 12000BTU само за 1121лв. + подарък.

 

*Цена на стандартен монтаж - 160 лева важи само при закупени от Импас-Клима климатици.

* Още от най-ниските цени за климатична техника ще намерите в секция Промоции. или нашите Избрани Модели.

Най-новите модели - последно добавени

 Предлагаме най-новите модели на големите японски марки с най-високо качество, разполагаме на склад и с по-евтини системи на тайландски, корейски, китайски и др. производители. Марките климатична техника които продаваме са: Panasonic, Mitsubishi, Hitachi, Fujitsu, Sharp, Daikin, Samsung, Gree, като при заявка можем да доставим и други марки и модели, както и колонни и касетъчни модели климатична техника.

Импас Клима е фирма с основен предмет на дейност продажба, доставка и монтаж на климатизатори и климатична техника. Работим на най-добрите цени за покупка или монтаж на климатик в страната,продаваме на лизинг, на едро и на дребно, извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз. Предлагаме на клиентите си безплатен оглед,безплатна консултация и безплатна доставка.

Основни раздели в сайта за модели и типове които предлагаме:

Инверторни климатици

  • Климатиците с инверторно управление. Модели, характеристики, марки, цени и сравнение на Инверторен климатик. Търсене по мощност, кубатура на помещение, марка и цена на климатик. Най-добри и най-нови и икономични модели, производители и марки.
  • Всички инверторни в сайта

Конвенционални климатици

  • Конвенционални. Модели, характеристики, марки, цени и сравнение на Конвенционален климатик. Търсене по мощност, кубатура на помещение, марка и цена на климатик. Най-добри производители и най-нови и икономични модели и марки. Последна наличност.

Стараем се да бъдем полезни на Вас, потребителите и да Ви предадем нашия опит. На нашия уеб сайт ще намерите много полезна информация за това точно кой модел климатик да закупите, да сравните параметрите му с тези на подобни модели, както и отговори на най-често срещаните въпроси и факти около климатичната техника.

Ако не сте сигурни какъв точно модел и тип ви е необходим, няма проблеми - ползвайте нашата форма за онлайн запитване, нашите специалисти ще ви отговорят и ще ви изпратят оферта.
Екипът на Импас Клима.


Сподели за Климатици от Импас Клима, всичко за климатиците в Google+Сподели за Климатици от Импас Клима, всичко за климатиците в Twitter