Управлявай климатика си през смартфон или таблет

Познати още като онлайн контролери, Smart wi-fi remote, тези устройства използват наличната в дома ви безжична мрежа и ви позволяват да управлявате климатика си през своя смартфон или таблет където и да се намирате и когато пожелаете.

Сигурно сте срещали подобни предложения за някои модели на Daikin или Mitsubishi. Те обаче са твърде скъпи и строго ограничени към съответната марка, дори с много високи изисквания за рутера, който използвате.

Сега вече има решение за всеки. Представяме ви Melissa!

Тази умна джаджа разпознава над 1200 модела климатици, което я прави най-универсалното умно дистанционно.

Свързването към домашната ви безжична мрежа е бързо и лесно, приложението, което инсталирате на телефона си - безплатно, а останалото оставете на изкуствения интелект на Melissa Climate.

Ще включвате климатика преди да се приберете в къщи, ще променяте режими, градуси и всякакви други настройки, но революционната мисъл на Melissa не след дълго ще започне да пести пари! Как?

Melissa ще се радва да ви опознае. Вашето ежедневие силно я вълнува и тя бързо ще научи каква температура предпочитате и кога се прибирате от работа. В рамките само на няколко дни, Melissa ще разбере навиците ви и е готова да ви се отблагодари. Тя ще може вече сама да се грижи за любимата ви температура в предпочитаното време. Тя вече знае че разлика от един градус вкъщи може да понижи сметката за ток с до 5% и знае кога да го направи. Melissa ще изготви персонален график за вас и вашето семейство и ще ви помогне да спестите енергия. Ако не сте готов да й се доверите напълно - просто изключете умната част от Melissa и работете с приложението сам, докато не се убедите, че тя е по-добра в енергоспестяването. Защото тя отчита фактори, като външната температура и влажност, за да подбере най-енергоспестяващите настройки.

С всички сложни алгоритми, които ползва, Melissa може да спести до 25% от сметката ви за ток, стига да й позволите да използва пълния си потенциал. Тя оценява себе си на 150лв с ДДС. и веднага започва да се отплаща.

Не знам дали е руса, но е много умна :)


Сподели за Управлявай климатика си през смартфон или таблет в Google+Сподели за Управлявай климатика си през смартфон или таблет в Twitter