Panasonic ECONAVI

Климатици PANASONIC-ECONAVI

Отново първи климатици Панасоник пуснаха в продажба новата си продуктова гама в каталога си.

panasonic-e-hke.jpg

Нови вътрешни тела: ECONAVI ETHEREA

Предлагат максимална ефективност във всеки един смисъл. Те осигуряват минимален разход, благодарение на новата система ECONAVI с автоматично разпознаване, която усеща нивото и зоната на човешко присъствие в една стая, определя активността на движение и регулира изходящата мощност за това. Тази функция предоставя до 40% икономия на енергия в режим отопление и до 30% икономия на енергия в режим на охлаждане. 

ECONAVI е революционна система, която спестява енергия като намалява загубите. Вижте как работи в три прости стъпки. 1. Сензор определя ниво на активност и човешко присъствие. 2.Следи за промяна в разположението на хората в помещението и тяхната активност и въз основа на получените данни, 3.Настройва посоката  на въздушния поток, автоматично регулира и разпределя зададената температура, или ако няма присъствие-пести енергия в икономичен режим.

Panasonic.jpgPanasonic.jpg

Новият подобрен "ЕCО PATROL използва допълнителен сензор за откриване на температурата на човешкото тяло, както и на скоростта и честотата на движение и да се определят въз основа на тези фактори, ниво на активност на хората в помещението, така че да се осигури максимален комфорт с максимална икономия на енергия.

ECONAVI Etherea е изцяло нова концепция в пречистването на въздуха, отличава се със стилен дизайн и висока ефективност.

Елегантен и изискан, уникалните характеристики на дизайна и извитите линии на новия Panasonic, ще се слеят с всяко модерно обзавеждане.
Econavi Etherea климатиците са оборудвани с модерна система за пречистване на въздуха на базата на ново поколение PATROL сензори, които откриват и премахват примеси във въздуха. Новите внедрени технологии пречат на бързото намаляване на околната влажност и осигуряват максимален комфорт, когато спите с включен климатик. Освен това, благодарение на по-голямата си ефективност, новите климатици etherea имат по-ниско потребление с до 64% в сравнение с моделите без инвертор: по-ефективни от всякога, за още по-големи спестявания.

Серията "Inverter plus" осигурява по - голяма ефективност, повече комфорт и по-малко шум в сравнение с другите инверторни системи. Това е най - доброто и благоприятно за околната среда в гамата на Panasonic. Това е новата серия в продуктовия каталог на Панасоник.

Въздухът в помещението се наблюдава както по време на работа на климатизатора, така и когато той е изключен. Ако се открие замърсяване, системата за пречистване на въздуха се активира за незабавно пречистване на въздуха. Как работи?

1.Откриване. Датчикът на Patrol сензора измерва замърсяването на въздуха и ако то е над определено ниво системата за пречистване се включва.

2.Три трилиона йони се освобождават за да уловят частиците прах във въздуха. Йоните също деактивират бактерии и вируси. 

3.Положително зареденият филтър привлича отрицателно заредените частици от прах за пълно пречистване на въздуха. Отрицателно заредените йони, намиращи се във въздуха близо до водопади и гори, обикновено предизвикват усещане за свежест. Панасоник внася това във вашия дом само с едно натискане на бутона.

Работи в режим отопление при -15 градуса външна температура.

СУПЕР анти-алергенният филтър комбинира три ефекта в един: анти-алергенна, анти-вирусна и анти-бактериална защита - за поддържане на чист въздух и здравословна среда.

Инверторните климатизатори на Panasonic осигуряват изключителна енергийна ефективност, която ги нарежда сред първите места в индустрията. Това драстично намалява консумацията на енергия и СО2 емисии, позволявайки екологично съобразно действие.

Технологиите, използвани от климатици Panasonic Ви осигуряват най-висока ефективност. Това позволява да се радвате на по-ниски сметки за електроенергия.

Какъвто и да е бюджетът Ви, Panasonic разполага с климатик, който е съобразен с Вашите изисквания и наличното пространство. Panasonic разполага с най-широка гама от климатици и мощности, което е най-добрата гаранция за всеки.


Сподели за Panasonic ECONAVI в Google+Сподели за Panasonic ECONAVI в Twitter