Избор на климатик-мощност,марка, модел, цена

Предстои ви покупка на инверторен климатик, но каква мощност, марка, кой модел, на каква цена?
Сигурни сме че когато стигнете до този избор, почти при всеки  клиент  на първо място стои цената. Това е специфичен електроуред със специфичен принцип на работа и качеството на изработка на всеки един детайл от един реномиран производител оказва голямо влияние върху ефективната работа на климатика. Дори на пръв поглед показателите да изглеждат близки по стойност и няколко вата разлика да не са определящи за консумацията, то тези няколко вата се постигат с прецизна и качествена изработка на всички възли в климатика- от компресора до датчика. Всички производители са открили топлата вода, но някои я предпочитат гореща. Различни климатици различно понасят климатичните условия и показват различна степен на ефективност, дори да са с еднакви или близки показатели. Не позволявайте обещанията за дълга гаранция при ниско-бюджетните климатици да ви заблудят. Често тези климатици отказват в най-неподходящия момент-в най-студеното време или в горещините през лятото. И разбира се потърпевшият сте Вие-нерви, главоболия, и студ. Не рядко и загуба на пари. Две-три седмици без климатик тогава, когато имате най-голяма нужда от него ще Ви върнат във времето когато сте правили избора си за климатик и ще установите, че всъщност това не е бил най-добрия избор. Нашия съвет: дори да е малко по-трудно с първоначалната инвестиция-направете го. Тези пари ще се възвърнат многократно-с ниска консумация, с надеждност, с дълъг живот. В нашия магазин за климатици ние ще Ви предложим решение съобразено с  Вашите нужди и изисквания, и ще достигнем до оптималното съотношение цена/качество.  Вслушайте се в съветите на нашите специалисти. Те се основават на задълбочени познания, големия опит, наблюденията  и практиката. Ние най-точно ще определим кога даден климатик е по-подходящ от друг. Защото ние не Ви предлагаме просто кашон със стока, ние Ви предлагаме решение. А Вие от какво имате нужда?

Монтаж на климатик
Няма какво да се заблуждаваме-голям процент от безпроблемната работа на всички климатици се осигуряват от качествените монтажни дейности.  Има много специфични особености при тази дейност и от качеството на изпълнение до голяма степен зависи безотказната работа на климатика. Ние се съобразяваме с най-малките детайли, които на Вас дори не Ви правят впечатление. Така Вие получавате това, от което имате нужда, а ние получаваме спокойствие през гаранционния период, и... още един доволен клиент.


Сподели за Избор на климатик-мощност,марка, модел, цена в Google+Сподели за Избор на климатик-мощност,марка, модел, цена в Twitter