Луксозни дизайнерски климатици

"Лукс" е думата, която употребяваме за достигнато съвършенство и качество, синоним за уникално и модерно, съчетаващо дизайнерските идеи в едно -  всичко онова, което търсим и към което се стремим. В областта на климатиците, луксът е гаранция за притежание на най – добрите технически характеристики, за перфектност, ефективност и икономичност. Европейските директиви и разпоредби спират от производство уреди, които не отговарят на изискванията за качество и икономия на енергия, стимулират и насочват производителите към използване на енергоефективни технологии с цел намаляване на общото енергопотребление.

Луксозните климатизатори - хиперинверторните и инверторните, които притежават всички съвременни работни характеристики са най- доброто от настоящето и единствената възможност за бъдещето. Те са най – икономични и мощни, с дизайнерски вид, най – надеждни и безшумни, с различни екстри и подобрения. Инвестицията в такива климатици е гаранция за най – високо качество и ефективност, за най - ниска консумация на електрическа енергия и за най – доброто вложение в техника на вашите средства. Консултирайте се с нас. Можем да ви препоръчаме различни марки и модели климатични системи, доказали своята икономичност и надеждност. Нашите предложения са със стилен и елегантен дизайн, икономични, тихи и мощни, ефективни при отопление и охлаждане при широк температурен диапазон, прецизни при пречистване и овлажняване на въздуха, с точно отчитане и равномерно разпределение на температурата в стаята. Предимство пред останалите климатици им дават и всички екстри и функции, които притежават като автоматичен рестарт, фотокаталитичен, плазмен и стерилизиращ филтър, йонизатор, самопочистване и самодиагностика, икономичен режим и др. На различни цени и според вашите предпочитания и нужди, можете да откриете най – подходящия климатик, който да отговаря на всички изисквания за съвременно качество и енергийна ефективност.

Възползвайте се от нашите промоции и намаления, струва си да осигурите мечтания уют и комфорт у дома и в офиса, не само сега, но и за в бъдеще. 

Имате други въпроси за луксозни климатици? Свържете се с нас на тел. 0899 783 565; 0885 783 565

 


Сподели за Луксозни дизайнерски климатици в Google+Сподели за Луксозни дизайнерски климатици в Twitter