Хиперинверторни климатици

"Хипер" означава "над" или превишаване на нормалното, тоест наименованието хиперинверторни се използва за най – усъвършенстваните, икономични и безшумни модели климатици. Тези, които са "над" или превишават по своите качества инверторните климатици. В резултат на значително осъвременените си и подобрени технически характеристики, хиперинверторните климатици се причисляват към най – надеждния и висок клас климатици. С една дума – те са НАЙ в сравнение с всички останали видове: най – ефективни, най – мощни, най – икономични, най – качествени, най – тихи и т.н.

Еднакво надеждни при охлаждане и при отопление, с модерен и стилен дизайн, те се грижат за вашия уют и комфорт. Подходящи както за детски стаи и спални, така и за всякакви други жилищни и работни помещения. Високо качествени и енергийно ефективни, хиперинверторните климатици впечатляват и с ниската си консумация на електроенергия. Връх в съвременните технологии, те притежават най – новите подобрения и екстри като: автоматичен и икономичен режим на работа, висококачествено плазмено пречистване, йонизиращ и фотокаталитичен филтър, самопочистване на филтъра, овлажняване и изсушаване на въздуха, освежаване с UV лампа с ултравиолетови лъчи и др.

Хиперинверторни климатици можете да откриете тук:

 

Като заключение можем да кажем, че хиперинверторните климатици са отличен избор за тези, които държат да притежават най – качествените и професионални климатици. Инвестирайте смело – струва си!  

 


Сподели за Хиперинверторни климатици в Google+Сподели за Хиперинверторни климатици в Twitter