WI FI SMART CONTROL

Управлявай климатика си от разстояние - навсякъде и по всяко време!

Устройството, което управлява  климатици и други електроуреди от телефона (Android, IOS)

Защо WI-FI SMART CONTROL е уникалeн продукт?

 

  1. Прибирате се премръзнали вкъщи. Надявате се да усетите домашния уют, но....на климатика му трябва поне половин час за да затопли стаята. Решението: Половин час преди да се приберете, влизате в безплатното приложение и стартирате климатика на температура, която пожелаете. Когато се приберете, в стаята е вече топло и можете да се отдадете на заслужена почивка и удоволствия.
  2. Вие сте на почивка, на излет, в командировка и докато отсъствате, мислите ви само са заети с притеснения за сигурността на дома. С безплатното приложение можете през телефона си да включвате телевизора, да сменяте канали, да регулирате звука, да имитирате присъствие в дома си.
  3. Край на многото дистанционни у дома. Вече не е нужно да търсите различните дистанционни за различните уреди. Само с един клик управлявате и комбинирате всички дистанционни събрани в телефона ви.
  4. Умната къща е навсякъде с теб и по всяко време. Бъди в крак с новите джаджи. Контролът е в ръцете ти. Без скъпи решения за автоматизация, без ограничения в марката и модела на рутера или на уреда, който искаш да управляваш - всичко което се намира в стаята и работи с дистанционно, може да бъде контролирано от теб, от телефона ти независимо къде се намираш, при това напълно безплатно. Необходим ти е само интернет и това малко устройство. Не е необходимо да го поставиш на видно място, за да работи. Благодарение на широкия му обхват и красивия дизан, то може да бъде поставено навсякъде – на лавицата като украшение или под телевизионния шкаф за дискретност.

Как работи: Устройството автоматично намира твоята безжична мрежа у дома, инсталираш на телефона си безплатното приложение, като по този начин то вече знае че ще бъде командвано от твоя телефон. След това от приложението избираш и прибавяш колкото си пожелаеш брой и вид уреди, като еднократно “запознаваш” дистанционните им с устройството. То запомня кодовете за управление и е готово да изпълнява командите ти. Лесно за инсталиране и използване. Ако изпитвате затруднения – ние сме насреща. За въпроси и отговори, инсталация и поддръжка. С гаранция две години от Импас-Клима.

Страница на продукта


Сподели за WI FI SMART CONTROL в Google+Сподели за WI FI SMART CONTROL в Twitter