За нас

Импас-Клима ЕООД, климатици София, ЕИК: BG200327258

* гр.София Бул.Ситняково 51А тел.0885/783565 office@impas-klima.com

* гр.Плевен ул.Сан Стефано 21 тел.064/610068; 0878/610068 pleven@impas-klima.com

Фирмата е създадена в началото на 2008г с предмет на дейност Доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатици и климатични системи.

Разполагаме с професионален, висококвалифициран екип от опитни служители, с дългогодишен стаж в областта, мотивиран да даде най-доброто от себе си, за да остане клиента доволен от професионално свършената работа. Нямаме текучество на персонал, което ни дава самочувствие и гаранция за професионализъм. Постоянно се стремим да повишаваме квалификацията на служителите с участието им в различни форми на обучение.

Разполагаме с всички сертификати, необходими за развиване на дейността, издадени от ББКМ за работа с флуорирани парникови газове – както за цялостната дейност на фирмата, така и поименни - I-ва категория на монтажните ни екипи.

Имаме внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015; 14001:2015 ; 18001:2007

Фирмата е регистриран Администратор на Лични Данни по ЗЗЛД под N416187/02.06.2015

Импас-Клима е оторизиран дистрибутор и представител за продажба, монтаж и сервиз на най-известните марки качествени климатици.

Разполагаме със собствена складова и сервизна база. Това ни помага да поддържаме винаги постоянна, собствена наличност, за да бъдем максимално бързи и адекватни на Вашето търсене. Постоянно следим и актуализираме цените, за да бъдат те винаги конкурентни, в полза на Вас. При нас ще намерите климатици на промоция, можете да се възползвате от подарък Безплатен монтаж към по-атрактивните и най-продавани модели.

Разполагаме с офис-магазин на удобно място, с възможност за паркиране. Тук ще получите услугата, която търсите, разбиране на потребностите Ви и професионална консултация.

Предлагаме различни начини на плащане, за максимално улеснение на клиента: Освен традиционните разплащания в брой или по банков път, имате възможност да платите с кредитни и дебитни карти, посредством инсталиран POS терминал; чрез системата за електронни разплащания E-Pay; можете да закупите климатик на изплащане изцяло онлайн по избрана от Вас схема на разсрочено плащане; или чрез програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома – REECL, където Импас-Клима е одобрен доставчик и изпълнител на проекти.

В течение на годините сме изградили трайни и ползотворни сътрудничества с партньори във всички областни градове, за да можем да предложим на клиентите от цялата страна нашите продукти и услуги.

Непрекъснато, в стремежа си за развитие предлагаме полезни за клиентите ни услуги: Консултация, оглед, доставка, монтаж, профилактики, диагностика и ремонт, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка.

Можете да се възползвате от услугата Безплатен оглед преди покупка на климатик от нас, където на място ще уточним разположението на климатика, начина на монтаж и ще отговорим на това, което Ви интересува.

Високото качество на монтажа е безусловно гарантирано. Коректното и качествено обслужване по време на гаранцията и след това – също. Работим с най-добрите и качествени материали на пазара, за да гарантираме безупречната работа на климатика. Ние осигуряваме бърза реакция при възникнал проблем. В повечето случаи отстраняваме проблема на място, веднага. Когато се налага демонтаж и обслужване в нашия сервиз-полагаме максимални усилия, за да може възможно в най-кратък срок да отремонтираме и инсталираме отново Вашият работещ климатик.

Имаме множество референции и изпълнени договори с наши контрагенти за различни по обем проекти – от частни домове, до държавни учреждения.

С всеки един обект и при всеки един клиент, ние доказваме себе си и доброто име, което сме изградили и продължаваме да градим през годините. Ние заставаме открито пред клиента, не спестяваме и плюсовете и минусите от опита ни през годините за всеки един климатик. Опитваме се да разберем потребностите на всеки клиент, за да можем да предложим най-подходящия модел, да подберем оптималното качество на най-добрата цена за всеки джоб. При нас ще получите коректно отношение, професионална консултация, бързо и качествено обслужване.

Ако сте попаднали на нашия сайт след препоръка от приятел или познат – това е нашата най-голяма гордост - доволните клиенти. Това ни мотивира и ни помага да се развиваме. Нашите клиенти са нашата визитка.

Ако сте ни намерили случайно или по интернет, и сте достигнали края на страницата – поздравления – Вие цените качеството, знаете какво търсите и внимателно подбирате на кого да се доверите. Приветстваме Ви и Ви очакваме. В наше лице намерихте доверен партньор, който ще откликне, когато имате нужда от него.