Лични данни

GDPR (Gеnеrаl Dаtа Рrоtесtіоn Rеgulаtіоn) : Европейски регламент за защита на личните данни (ЕC) 2016/679

 

Импас-Клима ЕООД е Регистриран Администратор на Лични Данни по ЗЗЛД под N416187/02.06.2015

Независимо какво въвеждате в нашия сайт, ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.

Не е необходимо да предоставяте каквато и да било лична информация, докато разглеждате уебсайта. Понякога обаче може да имаме нужда от допълнителна информация за Вас или Вашата организация. Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание което да Ви бъде показано;

Ако чрез външна връзка потребителят попадне на друг интернет сайт или страница, различен от impas-klima.com, настоящите условия за Защита на личните данни не са в сила.

При поръчка на продукти и услуги в нашия уебсайт личните данни които въвеждате не се съхраняват в "количка" и не създават файл, който да се съхранява на сървъра. Поръчката с въведени лични данни представлява формуляр за обратна връзка, който не се съхранява на сървъра.

Уебсайта НЕ предвижда функционалност създаване на потребителски профил с въвеждане на лични данни.

При въвеждане на данни в страниците за контакт, рекламация или други формуляри, същите не се запазват във файл и не остават на нашия сървър.

Импас-Клима ЕООД НЕ изпраща рекламни или незаявени предварително търговски съобщения, с цел осъществяване на запитвания и анкети, НЕ провежда състезания и игри с обявени награди или промоционални предложения.


Сподели за Лични данни в Google+Сподели за Лични данни в Twitter