Климатици на изплащане - онлайн кандидатстване

Вече е толкова лесно! Купи климатик на кредит при най-изгодните условия! Без да излизаш от дома, или докато си в офиса - спести си време, нерви и пари! Кандидатствай онлайн, благодарение на най-новата ни услуга-Онлайн заявка за стоки на кредит. Лесно е като едно-две:

    1. Харесайте си климатик

    2. Попълнете формата.

Останалото оставете на нас. Съвместно с партньорите ни от ТиБиАй Банк и БНП Париба ще оформим необходимите документи, без да Ви се налага да правите нищо излишно. Защото знаем колко ценно е Вашето време! 

Ново: Можете да попълните искането за кредит директно в сайта на ТиБиАй Банк или БНП Париба Лични Финанси от следните линкове:

Искане за стоков кредит чрез TBI.

Искане за стоков кредит чрез БНП Париба.

Ако срещате някакви затруднения ни позвънете, или попълнете следната форма:

Информация за кредитополучателя

Информация за лизинговата схема

 

 

*Таблицата е с информативна цел и представлява калкулация при 1% месечно оскъпяване. Възможно е в някои случаи сумите да се различават.

Импас-Клима ЕООД е Регистриран Администратор на Лични Данни по ЗЗЛД под N416187/02.06.2015. Попълнените данни се използват само и единствено за нуждите на настоящия договор за стоки на лизинг.


Сподели за Климатици на изплащане - онлайн кандидатстване в Google+Сподели за Климатици на изплащане - онлайн кандидатстване в Twitter